Најновије

МУТНИ ПОСЛОВИ ДУШКА МАРКОВИЋА: Отркивена имовинска карта премијера Црне Горе

Црногорски премијер Душко Марковић и његова супруга Ната заменили су се за некретнине, па је сада премијер власник куће у Причељу, а она је на своје име уписала стан од 106 квадрата у Подгорици, пишу подгоричке Вијести.

Душко Марковић (Фото: Јутјуб)

До замене је дошло 7. априла, када се, према катастарској евиденцији Управе за некретнине, Марковић укњижио као власник нелегалне куће од 120 квадрата и помоћне зграде од 32 квадрата, са земљишном парцелом од 2.049 квадрата, у катастарској општини Церовице.

Ната Марковић истог дана се укњижила на стан на четвртом спрату у згради на Булевару Светог Петра Цетињског, као и гаражу од 14 квадрата.

Према имовинском картону Марковића из марта прошле године, премијер је тада био власник стана, а супруга куће.

Ната Марковић у јулу 2018. поднела је захтев за легализацију куће у насељу Причеље, код Подгорице.

У имовинском картону Марковића од прошле године, наводи се да је кућу купила његова супруга, а у листу непокретности у који су "Вијести" имале увид, наводи се да је реч о гаражи од 27 квадрата у сутерену, те стамбеном простору од 103 квадрата у приземљу куће, као и помоћној згради од 32 квадрата, на које је уписан терет - да немају дозволу.

Седам пиштоља и један револвер

Кућа је званично у катастарску евиденцију уписана 3. јула 2018. године, а Ната Марковић је три дана касније поднела захтев Секретаријату за планирање простора за легализацију.

Марковић ове године још није доставио имовински картон Агенцији за антикорупцију, а према прошлогодишњем власник је и четвртине наслеђене куће од 72 метра квадратна и скоро 25.900 метара квадратних пашњака и осмине пашњака од 10.630 квадрата.

Premijer Duško Marković i njegova supruga Nata Marković zamijenili su se za nekretnine, pa je sada premijer vlasnik kuće u Pričelju, a ona je na svoje ime upisala stan od 106 kvadrata u Podgorici.

Posted by Vijesti on Sunday, May 3, 2020

На црногорског премијера се води седам пиштоља и један револвер, произведених између 1990. и 2005. године.

Власт у Црној Гори наставља обрачун са Православном црквом! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА