Најновије

МАСОВНИ ПРОТЕСТ ИСПРЕД ПРЕДСЕДНИШТВА! Са свих страна се чуло "Вучићу лопове!" Народ покушао да уђе у зграду! (ВИДЕО)

Више стотина грађана окупило се вечерас у Пионирском парку, наспрам свечаног улаза у зграду у којој је кабинет председника Србије, и оглашавју се звиждањем и лупањем у шерпе, а са разгласа се чује песма „А сад адио“.

Протест против аутократије. (Фото: Фејсбук Видео)

Међу онима који су ту да искажу незадовољство су професори Чедомир Чупић и Биљана Стојковић, Душан Петричић, Зоран Лутовац, Борко Стефановић, Мариника Тепић и Јанко Веселиновић.

Posted by Danas on Thursday, May 7, 2020

„Тиранине Александре Вучићу, вратили смо се из шопинга у Милану. Први пут после полицијског часа, епидемије короне и увођења тираније, позивам вас на поздрав лекарима. Хвала свим лекарима из ковид амбуланти који су вечерас са нама“, рекао грађански активиста Срђан Миливојевић.

Он је поручио да је „Марш на Дрину“, који је емитован на почетку окупљања, посвећен преминулим лекарима. Миливојевић је позвао окупљене да направе ланац око зграде на Андрићевом венцу.

Председник покрета Двери и неколико десетина грађана је прескочило постављену баријеру пре улазом председништва из Пионирског парка, расправља се са припадницима, како су сами рекли, приватног обезбеђења и припадница специјалне јединице војске Кобра и покушава да уђе у зграду председништва.

Грађани су „понели своје средство за ударање“, како је објаснио један од учесника протеста, а међу звуцима незадовољства грађана препознају се пиштаљке, удараљке и вувузеле.

Грађани су се људима који се налазе у Председништву обратили повицима „Вучићу лопове“, „Ухапсите Вучића“ и „Вучићу лечи се“, користећи и мегафоне.

Испред зграде Председништва налази се више људи који нису у униформама, као и неколико припадника војске.

У овом тренутку више десетина људи је пробило ограду која је постављена око Председништва и покушава да уђе унутра.

Српски генерал осуо паљбу по Александру Вучићу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА