Најновије

"ИМАМО ПРАВО НА ПОБУНУ!": Ного поручио са Трга: Бојкот свих избора! Народ стигао пред РТС (ВИДЕО)

На Тргу Републике у Београду почео нови протест против режима Александра Вучића. После јучерашњег, првог митинга и протестне шетње, народни посланик Срђан Ного је и данас позвао грађане да изађу на улице.

Нови протест који предводи Срђан Ного (Фото: Фејсбук /притнскрин)

Окупљеним грађанима на Тргу Републике се обратио народни посланик Срђан Ного који је затражио бојкот свих избора што је поздрављено уз овације.

Присутнима се обратио и Дамњан Кнежевић, први од политичких субјеката, који је пристао да заложи личну имовину и правно овери циљеве за које се залаже, од којих неће одустати и за које гарантује да ће бити спроведени у одређеном временском року. На овакав потез би ускоро требало да се одлуче још неки народни посланици.

На Трг је стигао и Ного. Јучерашњем протесту су присуствовали и Дамњан Кнежевић из покрета „Нема предаје Косова и Метохије“, као и Мирослав Паровић и лидер Доста је било Саша Радуловић.

Покрет "Не давимо Београд" објавио је снимак на којем се виде присталице Српске напредне странке из Малог Зворника које снимају грађане на њиховим прозорима и балконима док ударају у шерпе, у оквиру акције "Буком против диктатуре".  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Србин инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА