Најновије

СРБОМРЗАЦ БАЈДЕН СЕ ОБРУКАО У ЕМИСИЈИ: Милиони Американаца мртви?!

Џо Бајден још једном изазвао лавину због својих чудних ораторских способности, овог пута након што је бивши кандидат за потпредседника владе и демократски кандидат покушао да објасни колико је Американаца умрло од коронавируса.

Џо Бајден (Фото: Јутјуб)

Говорећи током „виртуелног округлог стола“, Бајден је тврдио да би играње „игре кривице“ током текуће здравствене кризе било контрапродуктивно. Али када је дошло време да се тачно објасни за шта политичари могу једни друге кривити, председнички кандидат је застао.

„Налазимо се усред пандемије која нас је коштала више од 85.000 радних места до данас. Животи милиона људи, милиони људи, милиони послова “, приметио је, очигледно бркајући број смрти са бројем изгубљених послова у земљи.

Према тренутном подацима који је водио Универзитет Џон Хопкинс, у САД је регистровао око 86.000 смртних случајева повезаних са Ковидом. На економском фронту, више од 36 милиона Американаца захтевало је бенефиције због губитка посла од када је криза почела у марту.

Његов гаф брзо је постао мета исмевања на друштвеним мрежама.

„Да ли је то доступно на говорном и кохерентном енглеском?“ Питала је Лаурен Боеберт, републиканка која се кандидује за конгрес у Колораду.

Још један коментар констатовао је да се изјаве Бајдена наизглед не разликују од сатиричног Твитер фида који генерише лажне "увреде", инспирисане Џоом Бајденом.

Нажалост, ово није прва грешка Бајдена док покушава да окупи демократе уочи новембарског обрачуна са америчким председником Доналдом Трампом.

Познато је да редовно меша речи, што често резултира бесмисленим тврдњама.

У фебруару је обећао да ће именовати прву жену Афроамериканку у Сенату САД, уколико он постане председник. У ранијем испаду рекао је присталицама своје председничке кампање да се кандидује за Сенат.

Дачић предвиђа грађански рат у Црној Гори! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА