Најновије

ШОК! ХУШКАЈУ ВОЈСКУ НА ТРАМПА: Бајден има подршку за шокантан потез (ВИДЕО)

Бивши потпредседник и тренутни најверојатнији демократски председнички кандидат Џо Бајден уверавао је Си-Ен-Ен да ће Доналд Трамп бити уклоњен из Беле куће од стране војске ако одбије да призна свој изборни пораз.

Доналд Трамп, Мајк Пенс, Марк Еспер (Фото: Flickr)

Гост на телевизији Си-Ен-Ен, у четвртак, 11. јуна, највероватнији демократски председнички кандидат Џо Бајден рекао је да је “његова највећа брига то што председник Доналд Трамп “покушава да украде ове изборе”.

Упитан о претпоставци пораза Доналда Трампа након чега би он одбио да напусти дужност, бивши потпредседник изразио је уверење да ће војска интервенисати.

“Обећавам вам, апсолутно сам уверен, да ће га брзо уклонити из Беле куће”, уверен је Бајден.

Додао је да је “врло поносан” на војнике који су недавно критиковали Доналда Трампа и да је у оружаним снагама “било пуно високих официра који су говорили да нисмо војна држава”.

Демократа из Конгреса, Седрик Ричмонд, поновио је Бајденове коментаре. Такође је говорио о могућој војној интервенцији како би се осигурао пренос власти ако одлазећи председник одбије да призна свој изборни пораз.

“Верујем да ће генерали и други интервенисати како би осигурали миран прелаз власти”, рекао је Ричмонд.

Раније је извштено да је између предсједника и министра одбране Марка Еспера избио сукоб због кориштења оружане силе за заустављање протеста изазваних смрћу Џорџа Флојда. Одбијање шефа Пентагона да користи трупе разљутило је председника и натерало га да размотри отпуштање.

Шеф НАТО-а издао драматично упозорење западном свету! Више о томе ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА