Најновије

СИКТАЊЕ ЗМИЈЕ: Тачи открио шта је по њему најважније да уради за лажну државу!

Председник окупиране српске покрајине Хашим Тачи изјавио је данас да је за њега важно и од виталног значаја да се обезбеди унутрашњи дијалог за наставак преговора између лажне државе и Србије.

Хашим Тачи (Фото: president-ksgov.net)

Током састанка са председником Демократске странке Албаније Љуљзимом Башом, Тачи је нагласио да је од виталне важности питње консензуса, додајући да је такође важна координација са Вашингтоном и Бриселом.

- Данас смо разговарали о развоју на такозваном Косову и у Албанији, могућностима за још бољу сарадњу. Лажна држава хоће да што пре уђе у НАТО и ЕУ - рекао је Тачи.

Важно је постићи најшири могући консензус о европској перспективи, поручио је председник те терористичке творевине, преноси Коха.

- Такође смо разговарали о дијалогу између Косова и Србије. За нас је кључно да имамо институционални консензус на Косову. Од виталне је важности да будемо координирани између Вашингтона и Брисела. То би требало закључити не у техничком смислу, већ ради међусобног признавања - рекао је Тачи.

Баша је изразио подршку "доследним ставовима" лажног председника у подршци дијалогу, као и кохезији политичких снага на такозваном Косову.

- Уверен сам да је потпуна координација између САД и ЕУ била и остала предуслов за успех - рекао је Баша.

Шта је Александар Шешељ рекао о Вучићевим везама са криминалцима погледајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА