Најновије

"ХОЋЕ ДА ХАПСЕ СРБЕ АКО ДРУГАЧИЈЕ МИСЛЕ!": Вучић о закону лажне државе о терористичкој ОВК

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да Закон о вредности ОВК који планирају да усваје привремене приштинске власти представља покушај да се натерају Срби да мисле као Албанце и да буду хапшени уколико говоре другачије.

Александар Вучић (Фото: predsednik.rs)

На питање шта мисли о предлогу за усвајање Закона о вредностима такозване Ослободилачке војске Косова, Вучић је навео да привремене приштинске власти хоће да уведу вербални деликт и да натерају све Србе да мисле као Албанци на КиМ и да ако кажу нешто другачију иду у затвор.

"То вам је постала нека врсте моде у региону, да не смете ништа да кажете ако другачије мислите. Направили су моделе истине, и ако изађете из тог модела истине биће општа медијска хајка", рекао је он.

Предлог закона о вредностима ОВК види као спремност да се хапсе Срби и да да им ускрате било каквог права на своје мишљење.

Вучић је подсетио на пресуду бившем министру у косовској влади Ивану Теодосијевићу који је јавно рекао да је случај Рачак који је био повод за момбардовање Србије измишљен, нагласио да он стоји иза тог става и да сматра да је Вилијам Вокер криминалац.

Додао је да ће предлог закона о ОВК само још снажније хомогенизовати Србе на КиМ.

Заједно против Мила, ево ко ће предводити листу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА