Најновије

У АМЕРИЦИ СЕ УСИЈАЛА СИТУАЦИЈА! Трамп одлази у град где су букнули протести!

Амерички председник Доналд Трамп посетиће у уторак Кеношу у савезној држави Висконсин, усред протеста који се у овом граду одржавају због пуцњаве полицијских службеника на Џејкоба Блејка, после које је 29-годишњи Афроамериканац парализован.

Нереди у Америци (Фото: Јутјуб)

Портпарол Беле куће рекао је новинарима да ће се Трамп састати са полицијским службеницима и "прегледати" део штете настале у скорашњим протестима који су постали деструктивни, преноси Асошијетед прес.

Трампова посета ће сигурно довести до заоштравања тензија у граду у којем се редовно одржавају протести од када је полиција пуцала на Афроамериканца Џејкоба Блејка.

Демократски председнички кандидати, Џо Бајден и Камала Харис, оптужили су Трампа да је стао на страну насиља усред немира у Висконсину.

Три полицијска службеника су прошле недеље дошла по позиву за пријаву насиља у породици, када је један од њих пуцао на Џејкоба Блејка седам пута, оставивши 29-годишњег Афроамериканца парализованог.

Овај инцидент подстакао је нове протесте против расизма и полицијске бруталности, неколико месеци након убиства Џорџа Флојда у Минеаполису.

Хамас пали плодну земљу, Израел покренуо тенковске дивизије! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА