Најновије

"ИЗА СВЕГА СТОЈЕ ТАЈНЕ СЛУЖБЕ СРБИЈЕ И РУСИЈЕ!": Приштина бесна због разоткривања злочина ОВК

Косовски координатор за сајбер безбедност Зафир Бериша каже да је Дик Марти користио наводе о трансплатацији органа у циљу пропаганде против ОВК.

Шиптари (Фото: Јутјуб)

Бериша сматра да је то учињено уз помоћ тајних служби Србије и Русије.

Бериша је у објави на Фејсбук налогу истакао да и посланици ЕУ и косовски преварени да се баве "наводима сенатора које финансира руско-српски лоби".

"Превара није изавршена само над посланицима Европског парламента, ова превара пренета је и на посланике Скупштине Косова који су били уверени да ОВК није вршила трансплантацију органа и преварени су када су изгласали успостављање политичког суда за који се од почетка знало да ће бити једностран и покушати да у име правде и 'помирења' изједначи борбу за слободу ОВК са геноцидним ратом Србије", поручио је Бериша.

Како је навео, нигде и ни код једног од оних које овај суд напада није поменута трансплантација органа, али се, додао је, покушава понижавање бивших бораца ОВК.

"Понижавање бивших бораца ОВК спектакуларним хапшењима и оптужбама као учеснике 'злочиначке организације ОВК' терминилогијом која нигде није помињала до изгласавања Специјалног суда од стране преварених посланика Скупштине Косова", истакао је Бериша.

Према његовим речима, сада није епохално откриће ако кажу да чак и са међународним фактором који је инсистирао на оснивању овог суда, имају различита мишљења.

"Неки мисле да суд заиста тежи 'правди', а други мисле да искористе суд за њихов рачун у њиховим земљама у којима су заједнице (националне мањине) лишене својих основних права и да се слава рата ОВК не узима као најуспешнија герила 20. века која је дотакла савест демократског света", нагласио је Бериша.

Хонгконг је био први, а Пекинг неће дозволити постојање још једног бастиона демократије! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Косово Онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА