Најновије

САМОУБИЛАЧКИ НАПАД, ПОГИНУЛО ПРЕКО 100 ЉУДИ! Рањено преко десет, још се броје жртве!

Представник кабинета гувернера Гора изјавио је да је експлозија била изузетно јака и да се чула чак у Фирузкоху, главном граду провинције.

Талибани (Фото: Јутјуб)

У нападу бомбаша самоубице у провинцији Гор на западу Авганистана, погинуло је најмање 13 људи, а око 120 је рањено.

Начелник болнице у Гору Мохамед Омер Лалзад изјавио је да лекари хитне помоћи санирају повреде код више десетина повређених људи, како са лакшим, тако и са тешким телесним повредама опасним по живот, па се може очекивати да коначан број жртава буде већи, пренео је Ројтерс.

Представник министарства унутрашњих послова Тарик Аран изјавио је да је аутомобил бомба експлодирао недалеко од канцеларије регионалног начелника полиције и зграда федералне владе.

За сада нико није преузео одговорност за овај самубилачки акт насиља у Гору који се догодио истовремено док се у Катару одвијају директни мировни преговори представника владе у Кабулу и талибана који би требало да резултирају мировним споразумом након вишедеценијског грађанског рата.

Представник кабинета гувернера Гора изјавио је да је експлозија била изузетно јака и да се чула чак у Фирузкоху, главном граду провинције.

Азери дигли болницу у ваздух! Више о томе ОВДЕ!

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА