Најновије

ВУЧИЋЕВО "ОПЛАКИВАЊЕ" МИТРОПОЛИТА АМФИЛОХИЈА: Са својим таблоидима не зна за срамоту!

До пре само неколико дана београдски медији чији је главни уредник Александар Вучић сатанизовали су и линчовали митрополита Амфилохија, зато што је био противник актуелне власти у Србији и човек који није дао да се изда Косово и Метохија. Данас, ти исти медији и председник Србије оплакују Амфилохија!

Александар Вучић. (Фото: predsednik.rs)

Вучић је у Црној Гори, али његове намере да одржи говор на сахрани митрополита, неће се догодити. „Захвалили“ су му се поред Епископског савета и епископи Јоаникије, Методије, Атанасије Јевтић и Атанасије Ракита, целокупно свештенство и монаштво деценијама страдалне Црне Горе. Они који су били увек уз свог чувара и који су знали ко му је вера а ко невера.

Вучић неће одржати говор јер му и тамошње присталице Амфилохија и нових црногорских победника избора то не дају!

Већина Црногорораца не подржава однос актуелног председника Србије према Црној Гори, Косову и Метохији и свим оним што га „краси“ протеклих осам година. Грађани то препознају…

Још се памти Божић 2020, када је Вучић хтео да покупи политичке поене и дође у Пљевља на литије, али је, на срећу, био спречен од, наравно, Амфилохија, и Гојка Перовића, ректора Цетињске богословије, који су му поручили да није у овом тренутку добродошао.

И на крају, преко својих београдских медија чији је Вучић главни уредник, настао је линч и сатанизација Амфилохија Радовића, искреног борца за српство, синхронизовано пљување и вређање слично оном кроз које пролазе политички неистомишљеници Вучића у Србији.

Кулминација лицемерја јесте оплакивање Амфилохија, који је преминуо у 83. години. Толико о добрим намерама, и свему ономе по чему је препознатљива српска власт.

Премијер Италије одбија да уводи нови карантин, затвориће само ризичне зоне! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА