Најновије

ВУЧИЋ У ТОТАЛНОМ БУНИЛУ: Опозиција у Србији контролише све медије!

Мајстор спиновања, замене тезе и извртање ситуација у своју корист, који у очима неутралног грађанина испадне смешан, поново је доминирао на конференцији за медије. У мору бесмислица које је председник Александар Вучић изговорио, нашло се и то да опозиција у Србији контролише већину новина и телевизија и да апсолутно доминира у куповини медија.

Александар Вучић. (Фото: predsednik.rs)

– Године 2012. имали сте трећи канал КЦН под редним бројем 743. који није био у рукама тадашњег режима. Све остале телевизије и све новине, почев од Блица, Пресса, свих недељника, као и данас. О РТС-у, Пинку да не говоримо. Нигде нисте имали прилике, на било којој телевизији да чујете другачије мишљење – говорио је најпре о томе шта се наводно дешавало пре 2012. године, да би се потом прешалтовао на садашње време, а то што је изговорио такође нема везе са истином.

– Сада на 55 посто ТВ апарата у Србији имате медије који нису опозициони, већ 24/7 медије који воде кампању против мене и Србије. Сад су купили још пет радио станица, контролишу готово све медије, целокупни „медија бајинг (media buying) са десетинама милиона евра“, али им свакако не иде, јер немају политику. Но, то је допринос демократији, да они из опозиције имају толико медија – казао је Вучић.

Одавно је, наравно, познато да су готово све телевизије са националном фреквенцијом окупиране од стране СНС, а заробљен је и Јавни сервис, који према једногласном мишљењу медијских стручњака, никада није у горој ситуацији.

Шта тек рећи о Пинку, Хепију, Првој, Б92 и осталим телевизијама које као да се утркују ко ће бестидније да разапну опозиционе политичаре, међу којима им је највећи фаворит за сатанизацију Драган Ђилас.

Шта тек рећи за штампане медије који су, осим Данаса, одавно постали страначки памфлети СНС-а.

Имајући у виду шта је Вучић изговорио, тешко да би Ђилас, Јеремић, Обрадовић и остали толико сишли са ума да држе телевизије и таблоиде у којима их новинари и спикери на бестидан начин сатанизују, а маркетинг раде Вучићу и целокупној Српској напредној странци и онима који су уз режим.

Не треба много да се докаже да су Вучићеве речи класична неистина. Довољно је само прелистати било коју од новина или укључити који год програм телевизија са националном фреквенцијом, па се уверити у то да је Вучић још једном, по ко зна који пут, изговорио неистину.

Владајућа јерменска посланичка група тражи повлачење Руса из Карабаха Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА