Најновије

СРПСКА ЗАСТАВА НА ПРОТЕСТУ У СРЕД ВАШИНГТОНА! Американац развио српску тробојку и каже да за то има добар разлог! (ВИДЕО)

Хиљаде присталица председника Доналда Трампа јуче су у Вашингтону одржале протест против, како су навели, "изборне крађе" на председничким изборима.

Подршка Трампу и Србији. (Фото: Фејсбук видео)

Иако је убељиво највећу пажњу привукла колона возила председника Трампа која је прошла крај демонстраната на путу ка голф теренима у Вирџинији, оку посматрача није промакла ни српска тробојка која се вијорила.

Наиме, новинари ВОА снимили су Американца који шета градом у рукама носећи српску и америчку заставу. Када су га упитали зашто је носи, момак је имао несвакидашњи одговор.

- Због многих ствари које је Бајден рекао о Србима и српском народу, да их треба окупирати и ставити у концентрационе логоре... - рекао је момак.

Он је рекао да није Србин али да поштује и воли Србију јер је свестан са чиме се она суочава.

Подсетимо, током протеста дошло је до сукоба Трампових и Бајденових присталица у којима је повређено више људи. Једна особа је убодена ножем, 2 полицајца су повређена и заплењено је неколико комада ватреног оружја.

Полиција је привела 20 људи.

Функционер ДФ-а послао поруку Кривокапићу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА