Најновије

ИСПЛИВАЛИ НОВИ ДЕТАЉИ О СМРТИ МАРАДОНЕ! Ове информације фрапирале су планету!

Два дана после смрти Ел Пибеа испливали су нови детаљи. На обдукцији Марадоне радило је пет форензичких патолога и утврђено је да је умро од акутне, конгестивне и хроничне срчане инсуфицијенције.

Марадона (Фото: Јутјуб)

Овај проблем је даље генерисао и акутни едем плућа, што је довело до трагичног исхода. Првобитне информације говориле су да га је рођак Ерера последњи видео, ноћ уторак на среду, док је у међувремену утврђено да је Марадона давао знаке живота и наредног јутра.

Наиме, медицински брат Рикардо обишао га је у среду око 6.30 и тврди да је Марадона тада дисао. Током аутопсије утврђено је да је Марадона умро у среду око подне, дакле око шест сати пошто је последња особа видела да даје знаке живота.

Занимљиво је да је Марадона пре смрти рекао пријатељима да жели да га "балсамују и изложе навијачима", што се на крају наравно није десило...

- Када је споменута идеја статуе, Марадона је рекао "не, хоћу да ме балсамују" - рекао је његов пријатељ новинар Мартин Аревало уз додатак да је "Ел Пибе" тако желео да заувек остане са навијачима, али његова породица није потврдила ове приче и одлучила се за класичну сахрану.

Цела Маракана је аплаудирала кад је Марадона дао овај гол Звезди. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА