Најновије

ОВАКО ПОЧИЊЕ КОМУНИЗАМ! Трамп упозорава Конгрес! Америка је у опасности!

Овако почиње комунизам, да ли Конгрес то зна, написао је Доналд Трамп на Твитеру, осуђујући ту друштвену мрежу звог обележавања појединих твитова.

Доналд Трамп. (Фото: Flickr)

„Твитер је подивљао са својим обележавањем, покушавајући да сузбије чак и истину. Тиме само показује колико је опасан. гушећи слободу говора. То је веома опасно за нашу земљу. Да ли Конгрес зна да овако почиње комунизам? Ово је култура поништавања у најгорем светлу. Укините параграф 230“, написао је Трамп.

Трамп је тиме наставио свој рат са Твитером и другим друштвеним мрежама, које обележавају или санкционишу његове постове о крађи на америчким председничким изборима.

Трамп је због тога запретио да ће се заложити за укидање параграфа 230, који власнике друштвених мрежа ослобађа од правне одговорности за оно што корисници напишу.

​Такође, указао је и да је Твитер део „културе поништавања“ (cancel culture), односно ућуткивања мишљења другачијег од општеприхваћеног или „допуштеног“.

Он је поновио и да његове тврдње о крађи на америчким председничким изборима „нису теорије завере“, али је и тај твит обележен као споран.

Руска војска урадила нешто неочекивано! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА