Најновије

МАЛО ЈЕ СВАКИ ДАН! Вучићу, што те нема више на ТВ?

Знам да је гледаоцима досадно, али вас молим да ме пустите, ја не гостујем често по телевизијама, више одговарам на питања новинара. И зато желим сваку прилику да код вас на телевизији искористим - изјавио је Александар Вучић гостујући у емисији "Ћирилица", аутора Миломира Марића, на ТВ Хепи.

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

И опет је Вучић направио жртву од себе гостујући код једног од својих омиљених водитеља, код којег може причати шта и колико хоће. И тако је искористио прилику да обмане јавност у вези броја гостовања на телевизијама.

Зато смо отворили Инстаграм налог "buducnostsrbijeav" и пребројали гостовања Вучића у 2020. години. Према доступним статусима, Вучић је имао укупно 33 гостовања на телевизијама са националном фрекфенцијом.

Од тога, 11 гостовања на ТВ Пинк, 9 гостовања на РТС, 8 гостовања на ТВ Прва, 3 на ТВ Хепи и 2 на ТВ Б92.

Рачунали смо само гостовања у студију, а ту су још бројна укључења уживо, конференције за штампу и други облици појављивања.

Овоме треба додати и гостовање на ТВ Вијести у Подгорици, пред сахрану митрополита Амфилохија, као и гостовање на ТВ Коперникус, код свог партијског колеге Владимира Ђукановића у емисији "На крају дана са Ђуком", 9. марта.

Дакле, Вучића смо током 12 месеци у години могли да видимо скоро три пута месечно на некој од телевизија са националном фрекфенцијом. Са друге стране, гостовање неког опозиционог лидера било је немогуће.

И сада се Вучић жали јавности како не гостује често. Мало му је медијске пажње... И како већ увелико круже шале, ускоро ће почети да нам искаче и из фрижидера.

Није само С-400, Анкара има посебан захтев за Москву! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА