Најновије

"КРИВОКАПИЋ ЈЕ МИЛОВ ПОСЛУШНИК!" Медојевић изазвао буру у јавности након важног састанка у Црној Гори

Огласио се Небојша Медојевић након састанка председника Црне Горе Мила Ђукановића, председника Скупштине Алексе Бечића, премијера Здравка Кривокапића и потпредседника Владе Дритана Абазовића.

Небојша Медојевић. (Фото: Јутјуб)

Лидер "Покрета за промјене" одмах након састанка се огласио на свом Фејсбук профилу, и направио праву пометњу у црногорској јавности.

- Са мафијом нема кохабитације, Мила Ђукановића треба ухапсити. Народ није гласао да се Кривокапић и Ђукановић састају и договарају - написао је Медојевић на свом Фејсбук профилу.

- Превара и издаја!!! Кривокапић је Милов послушник - закључио је Медојевић.

 Подсетимо, састанак је одржан данас, трајао је више од три сата. На састанку су присуствовали председник Црне Горе Мило Ђукановић, председник Скупштине Алексе Бечић, премијер Здравко Кривокапић и потпредседник Владе Дритан Абазовић.

У заједничком саопштењу председника Црне Горе Мила Ђукановића, председника Скупштине Алексе Бечића и премијера Здравка Кривокапића се наводи да без институција и њиховог даљег развоја, нема ни демократског ни економског напретка земље.

Састанак, којем је присуствовао и потпредседник Владе Дритан Абазовић, иницирао је Кривокапић, а на њему је, како је саопштено из Владе, разговарано о питањима која су национално важна и за власт и за опозицију, и за све грађане Црне Горе.

- На састанку су размотрена питања која се тичу функционалности државе, институција и њиховог даљег развоја, без чега нема ни демократског ни економског напретка земље. Исказана је спремност да се тај интерес следи као заједнички национални интерес и унапређује заједничка одговорност према потреби даљег развоја Црне Горе као европског друштва, квалитетнијег животног стандарда и слободе појединца.

- Разговарано је и о питањима која су била предмет неразумевања у првим етапама функционисања кохабитације и исказана је спремност да се већом иницијативношћу за сарадњу и конструктивношћу у дијалогу унапређују и стварају услови да имамо модел кохабитације, који ће водити ефикаснијем функционисању власти и доприносити квалитетнијем легитимисању Црне Горе и њене демократије у међународној јавности - закључује се у заједничком саопштењу.

Трамп никако не жели на инаугурацију, објављено где ће имати опроштајни догађај! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА