Најновије

"БАЈДЕН ЈЕ ИЗЛАПЕО!" Трамп се вратио у великом стилу, оплео и по Твитеру, проговорио о кандидатури! (ВИДЕО)

У медијском повратку након више од месец дана тишине, бивши амерички председник Доналд Трамп изнео је своје ставове о низу питања, укључујући потенцијалну председничку кандидатуру 2024. године и цензуру друштвених медија.

Доналд Трамп. (Фото: Flickr)

Говорећи на телевизији Неwсмаx ТВ у среду, Трамп је рекао да жели да „буде донекле тих" након изласка из Беле куће.

- Заиста сам желео да будем донекле тих. Искрено, није било тако тихо, али желео сам да будем донекле тих - рекао је Трамп.

Твитер, Фејсбук, Инстаграм и YоуТубе блокирали су Трампа на својим платформама на друштвеним мрежама након нереда Вашингтона 6. јануара, када су хиљаде Трампових присталица упали у Капитол у покушају да спрече конгресну потврду Бајденове победе на изборима 2020. године.

Трамп се очигледно не каје због забране на Твитеру, пошто је критиковао платформу због намерне цензуре „свега што је говорио“, додајући да „милиони људи“ напуштају Твитер јер је постао „веома досадан“.

- Нас су стварно малтретирали на Твитеру. Поставили су свакакве заставе, претпостављам да их тако зову. Означавали су готово све што видите, све што сам говорио било је означено. То је срамно! Постало је врло досадно. Не желимо да се враћамо на Твитер - рекао је Трамп.

Критиковао Бајдена

Трамп је критиковао председника САД Џоа Бајдена због његових недавних изјава у вези са вакцином против вируса корона, очигледно се позивајући на изјаву Бајдена који је лажно тврдио да нису имали вакцине када је ушао на функцију.

Трамп је рекао да Бајден „или не говори истину, или је излапео“. Додао је да је његова администрација у ствари пружала вакцине и да верује да је и сам Бајден први пут вакцинисан "много пре" инаугурације.

Трамп наговештава могуће кандидовање 2024. године

Иако није тачно изјавио да ће покушати још једну председничку кандидатуру, Трамп је рекао да он и његов тим имају "огромну" подршку, упркос напорима за опозив који су против њега покренути.

- Нећу још рећи, кладим се да имамо огромну подршку. Рецимо да неко добије импичмент. Типично, њихов број би пао. Они би пао попут издуваног балона. Али наши бројеви су врло добри, врло су високи - рекао је Трамп.

Ево шта је Асадова армија запленила од терориста! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА