Најновије

АМЕРИКА УПОЗОРАВА ГРАЂАНЕ: Не путујте у Црну Гору!

Црна Гора се, уз Централно Афричку Републику и Авганистан и још неке земље, нашла на листи држава коју с САД обележиле четвртим, највишим степеном упозорења грађанима да у те земље не путују због лоше епидемиолошке ситуације.

Аеродром Тиват (Фото: Јутјуб)

Подгорички портал CdM подсећа да је ситуација у Црној Гори алармантна још од пре неколико дана када је Стејт департмент 16. фебруара на основу обавештења Центра за контролу и превенцију болести (The Centers for Disease Control and Prevention - CDC) издао Упозорење за америчке држављане Нивоа 4 за Црну Гору због COVID-19 епидемиолошке ситуације -“Не путуј“.

На тај начин, наводи портал, Црна Гора је у 2021. години, заједно са Индонезијом, Централно Афричком Републиком, Авганистаном, Ираком, Алжиром, Боливијом, Боцваном, Бурмом (Мјанмар) и Острвима Туркс и Каикос, „добила“ највиши ниво упозорења због ризика опасних по живот.

Овим упозорењима, Сједињене Америчке Државе јасно упућују својим држављанима да ситуацију у Црној Гори виде као крајне алармантну, али и да се не очекује брзо побољшање ситуације, пренео је овај медиј.

Како су Хрвати одреаговали на '’Дару из Јасеновца'’, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА