Најновије

ОВО СУ ПОСЛЕДИЦЕ ГЛУПОСТИ! Врањанац примио две различите вакцине, ево које! А прележао је вирус, није требало ниједну!

Врањански музичар Слађан Антић, који је грешком примио две различите вакцине против коронавируса, каже да се и сада осећа "чудно, нисам добар, имао сам болове у грудима, несвестицу, шећер ми је скочио на 23, на 25, не осећам се као раније".

Вакцинација (Илустрација: Јутјуб)

Антић за Н1 каже да је прву дозу вакцине Фајзер примио 28. јануара у Дому здравља у Врању, где је и добио картон у којем је писало коју је вакцину примио и кад да дође на ревакцинацију. Она му је заказана за 18. фебруар.

„Одлазим на пункт за вакцинацију, игром случаја и познајем лекара, лепо су ме примили, и док сам чекао да добијем вакцину причао сам с доктором, дошла је сестра и дала ми вакцину, доктор ми је рекао да је добро што сам ово примио, пошто зна да сам прележао корону у јулу, ‘ова је кинеска супер’. Ја сам се изненадио, питао сам ‘како кинеска’, па ја сам прво примио Фајзерову, и ту је настао метеж“, прича Антић.

Додаје да је питао доктора шта да ради, а он му је рекао да неће бити неких последица, али га је упутио у Дом здравља, где су му рекли да не знају шта да раде. Одатле су га послали у Завод за хигијену, у којем га је примио начелник.

„Рекао ми је да ће да ми се јави, ја сам питао да ли сам ревакцинисан, нисам знао шта да радим, био сам забринут, и нико ми се није јавио до суботе, 27. фебруара“, прича Антић.

На питање како се осећао после ревакцинације, каже да је почела да га хвата несвестица, да је чак провео четири сата у ургентној медицини, где је примио инфузију и урађена му је анализа крви, а одатле је послат на интерно одељење и на неурологију, а неуролог му је дао „неке лекове“.

На питање да ли му је неко рекао да је то његово стање последица ревакцинације, он каже да нико није хтео ништа конкретно да му каже.

Додаје да га је јуче позвао телефоном државни секретар у Министарству здравља Мирсад Ђерлек.

„Био је врло љубазан, питао ме је како сам и рекао ми да ће да санкционише одговорне и да ће да ме зови сваки дан“, наводи Антић.

На питање да ли се обратио неком од надлежних по том питању, каже да је 20. фебруара послао писмо министру здравља, Батуту, Институту Торлак и директорки Дома здравља, али нико му до сада ништа није одговорио.

„Није ми стало да ја неког гоним, али ради се о мом животу и здрављу“, поручује Антић.

Репортерт Н1 из Ниша покушао је данас да ступи телефоном у контакт са директорком Здравственог центра у Врању Љиљаном Антић, али је она одбила позив и послала му типску поруку „позваћу вас ускоро“.

У последње време, градови на југу Србије налазе се одмах после Београда по броју нових случајева заразе коронавирусом.

Према најновијим подацима, у Нишу има 168 новозаражених, у Врању 64, а у Лесковцу 15. Из нишког Клиничког центра су поручили да се његови капацитети убрзано пуне, а у Врању је данас преминуо старији човек испред ковид амбуланте.

Уместо да лече људе хлорокином, наставља се застрашивање, о “страхотама” у КБЦ Земун опширније ОВДЕ.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА