Најновије

БАЈДЕН ТОТАЛНО ПОГУБЉЕН! Председник САД користи пушкице када се обраћа јавности, али ипак замуцкује и не зна о чему говори! (ВИДЕО)

Слике са прве конференције за медије ДЖоа Бајдена, откако је постао председник САД, показују да је лидер користио и тзв. пушкице.

Џо Бајден. (Фото: Јутјуб)

Тачније, чини се да је имао специјално израђене брошуре са подацима које је требало да га подсећају шта треба да говори, међутим, упркос томе, није се најбоље снашао.

Више пута се "погубио" и погрешно наводио многе чињенице, а губио је и ток мисли.

Бајден (78) виђен је како држи један лист на којем су портрети новинара које је позвао на конференције за штампу, а који су означени бројевима.

Иако је пред собом имао податак да су САД на 13. месту по развоју инфраструктуре, Бајден је најпре рекао да су САД заузеле 85. место на свету у инфраструктури.

И даље мислим да се већини Американаца не свиђа чињеница да смо сада на 85. месту на свету по инфраструктури. Мислим, погледајте “, рекао је, пре него што је касније заокружио и појаснио: "Глобално смо на 13. месту по инфраструктури."

Затим, након што је четири минута говорио о таласу миграната на граници, приметио је: "И друго што радимо, могао бих да додам ...". Потом је "пресекао" и питао: "Дајем ли вам предуго одговор? Јер, ако не желите детаље ... Не знам колико детаља желите о имиграцији.... Можда ћу се ту зауставити.

На једној од Бајденових пушкица писало је "Кина троши три пута више на инфраструктуру од САД!, као и "Више од трећини мостова у САД (231.000) потребна је поправка. На друштвеним мрежама многи су сугерисали да је Бајден тачно знао шта ће га одређени новинари питати, па је већ имао спремљене одговоре које је прочитао од речи до речи.

Кина прети осветом због бомбардовања Србије! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА