Најновије

"Врањанац приведен због налепнице Вучић издајник"

Покрет Ослобођење саопштио је данас да је познати врањански колпортер и опозициони активиста Драган Стојановић Жућа приведен у Полицијску управу Врање због поседовања налепница овог покрета. Наиме, покрет Ослобођење је прошлог месеца покренуо акцију "Милион налепница за издајника", током које широм земље дистрибуирају промотивне материјале са натписом "Вучић издајник".

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

Стојановић је приведен од стране интервентне јединице МУП, а задржан је у станици неколико часова. Тим поводом огласио се председник покрета Ослобођење, Млађан Ђорђевић.

„Захтевам да одмах престане полицијска репресија према обичним људима који само желе да слободно изнесу своје мишљење и своје незадовољство. Ово је чисто застрашивање народа“, истакао је Ђорђевић.

Он је додао да се полиција оваквим поступањима „претвара у партијску службу СНС“ и да би требало да хапси убице и криминалце који, према његовим речима, харају Србијом.

Ђорђевић се осврнуо и на недавни инцидент у Бујановцу.

„Врањанског колпортера због налепнице хапси интервентна јединица. Када само двадесет километара даље, у Бујановцу, Албанци скину и оскрнаве заставу Србије, онда Александар Вучић и СНС ћуте, а полиција не сме да реагује“, каже лидер Ослобођења.

Радован Караџић осуђен на казну самице до краја живота! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА