Најновије

Дугоочекивани филм "Зец Петар: Скок у авантуру" стиже у биоскопе!

Уживање за целу породицу. На репертоару домаћих биоскопа од 1.јула.

Фото: Промо

Анимирано-играни филм "Зец Петар" пре три године освојио је срца публике широм света, а сви обожаваоци овог остварења у режији Вила Глака ове године имаће прилику да погледају и његов наставак. Несташни зец у плавом капуту враћа се на велика платна у потпуно новим несташлуцима и авантурама. А како то изгледа када жеља за пустоловином измакне контроли бићете у прилици да видите у биоскопима широм земље од 1. јула у филму "Зец Петар: Скок у авантуру!" Савремена породична комедија синхронизована је на српски језик.
 
Прошло је неко време од кад су Зец Петар (Стефан Бундало) и Тома (Дејан Дедић) закопали ратну секиру, макар привидно. Биба (Тамара Алексић), Тома и зечеви основали су малу, импровизовану породицу, али упркос свим настојањима, Петар никако не успева да се реши своје несташне репутације. Тражећи нове авантуре изван сигурности сопственог врта, Зец Петар открива нови свет у ком се његови несташлуци цене. У тренутку када његова породица одлучи да ризикује све како би га пронашла, Зец Петар мора да одлучи какав зец жели да буде.

Као што је то било 2018. године, и овога пута авантуре Зеца Петра биће сигурно један од највећих породичних филмских догађаја који ће до суза насмејати и одушевити све генерације гледалаца.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА