Најновије

Анимирани хит „Хотел Трансилванија: Трансформанија”: Уживање за целу породицу!

Анимирани хит „Хотел Трансилванија: Трансформанија” стиже у биоскопе од 19. августа у дистрибуцији Con filma.

Фото: Промо

Дракула и његова дружина враћају се овог лета на велико платно у издању у коме их до сада никад нисте видели!  Од 19. августа бићете у прилици да се дружите са својим омиљеним чудовиштима у потпуно новој авантури „Хотел Трансилванија: Трансформанија". У синхронизацији четвртог дела на српски језик, учествовали су бројни глумци и глумице, као и јавне личности из света музике. 
 
Након што је мистериозни изум Ван Хелсинга доспео у руке симпатичног Дракулиног зета Џонија, уследила је катастрофа! Дракула и његови пријатељи претворили су се у људе, док се Џони претворио у – чудовиште! У својим новим, неусклађеним телима, Дракула који је остао без својих моћи и Џони који ужива као чудовиште, морају да се уједине и крену на други крај света у потрагу за леком пре него што буде прекасно. Уз помоћ Мејвис и урнебесно забавног људског Чопора, морају да пронађу начин да се врате у своја првобитна издања пре него њихове трансформације постану трајне.
 
У оригиналној верзији филма стари знанци позајмљују своје гласове јунацима приче а међу њима су: Енди Самберг, Селена Гомез, Кетрин Хан, Киган-Мајкл Ки, Стив Бусеми, Дејвид Спаде, Брајан Хал, Ашер Блинкоф, Бред Абрел, Френ Дрешер. Режију филма потписује двојац који чине Џенифер Клуска и Дерек Драјмон. У четвртом делу, творац анимиране франшизе "Хотел Трансилванија" Генди Тартаковски се потписује као сценариста и извршни продуцент.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА