Најновије

ПРЕОКРЕТ У ЦРНОЈ ГОРИ! ДРИТАН ПРОТИВ КРИВОКАПИЋА? Шешељ открио шта се крије иза Резолуције о Сребреници (ВИДЕО)

Председник СРС Војислав Шешељ био је гост емисије "Хит твит" на ТВ Пинк.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

У студију са Шешељем су били и Драгослав Бокан и један од лидера ДФ Милан Кнежевић.

Водитељка Верица Брадић прво је питала лидера радикала како коментарише то што је Никола Јокић одбио да игра за Србију на Олимпијским играма.

- Ја баш нисам стручан и компетентан за те спортске ствари. Мене не погађа што је Никола Јокић одбио да игра за репрезентацију. Ја се не мешам у спортска збивања. Не припадам делу јавности која на то реагује - рекао је Војислав Шешељ.

- Ја разумем жал оних који навијају за нашу репрезентацију што неће моћи да га виде и што ће то отежати наш пут ка злату. С друге стране, морамо да се сетимо да смо га имали већ као представника наше земље. Он је био репрезентација у виду човека који је урадио много. Сви су спомињали Србију тада - рекао је Бокан.

Подсећамо, иако су се сви у Србији надали да би Никола Јокић овог лета могао да обуче дрес репрезентације, од тога неће бити ништа.

Резолуција о Сребреници

Милан Кнежевић изјавио је да Резолуција о Сребреници није писана у Црној Гори.

- Ова Резолуција је још срамнија од срамног признања тзв. Косова. Ова Резолуција нажалост није писана у Црној Гори, да се писала у Црној Гори никада се не би написала, јер је већинско становништво против ове Резолуције. Ово је општа кампања против Србије. Оптужили су сопствени народ. Делови парламентарне целине не смеју ни да помену Јасеновац - каже Кнежевић.

Истакао је да је Здравко Кривокапић ходајући деманти. Кнежевић истиче да Влада Црне Горе практично више не постоји, те да не одражава изборну вољу грађана.

- ДФ неће трпети понижавање српског народа и СПЦ у Црној Гори - рекао је Милан Кнежевић.

Војислав Шешељ каже да цели српски народ стоји иза Радована Караџића и Ратка Младића. Лидер радикала је објаснио да ни Међународни кривични суд није утврђивао да ли је било наводног геноцида у Сребреници.

Шешељ истиче да је Резолуција о Сребреници пре свега усмерена на то да се угуши Република Српска.

- Ниједна судска пресуда на овом свету не може бити ван критике, а посебно пресуда нелегалног суда - објаснио је проф. др Војислав Шешељ и додао да људи као здраворазумска и слободномислећа бића имају право да кажу истину, а то је да није било геноцида у Сребреници.

Кнежевић је говорио и о могућем решењу кризе у Црној Гори, те да је кључ у рукама Алексе Бечића, а да је решење смена Здравка Кривокапића и избор новог премијера из редова парламентарне већине.

- Мислим да је Абазовић спреман да бирамо новог премијера, рекао је Милан Кнежевић.

"Све што се данас дешава на Косову везано је за немачке или америчке интересе!" Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: ТВ Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА