Најновије

"ВУЧИЋ ЈЕ ДИКТАТОР": Шта омладина мисли о председнику (ВИДЕО)

Јуче су Млади ССП Нови Сад покушали да на мосту Дуга два пута да окаче транспарент ширине 40 метара и висине пет метара са поруком за цео свет "Vučić is a dictator" ("Вучић је диктатор"). Међутим, како то обично бива, у овој акцији су били ометани, и то од стране припадника полиције и БИА. Ипак, на крају су успели у својој намери да, како су навели, пошаљу поруку свету шта мисле о председнику Србије.

Вучић (Фото: Јутјуб)

Снимак те акције подељен је на Фејсбук страни Странке слободе и правде ССП, а у коментару се наводи и са чим су се све суочавали активисти ове странке.

- Чим смо дошли на мост, као на плејади су почели да се ређају два припадника БИА, затим пет, шест комуналних полицајаца, да би на крају и сам начелник новосадске полиције дошао на лице места са четири инспектора - каже Брајан Брковић, председник ССП Нови Сад.

Они су додали да нико од припадника безбедности који су се појавили није знао да им објасни који закон крше.

 - Млади који су пролазили мостом су заједно са нама покушали да окаче транспарент, што је доказ шта омладина мисли о Вучићу - наводи Брковић.

Свет је корак ближи нуклеарном рату јер Русија и Кина развијају нове пројектиле, бомбардере и подморнице! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА