Најновије

"НЕКИ У СНС СУ ПОЧЕЛИ ДА ЛИЧЕ НА ДС!": Вучић о својој странци

Наредни избори у марту, априлу кад год да буду, прекретница су да ли Србија иде напред или у прошлост. Не постоје лаки избори. Лаки избори су само за оне који губе. За све остале, посебно за оне који побеђују су тешки - поручио је, између осталог, Александар Вучић, председник Србије и лидер СНС на скупу у спортском центру Шумице где Покрет социјалиста поводом обележава 13 година од оснивања партије.

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

Вучић се осврнуо и на странку чији је лидер.

- Од политичких партија највише волим СНС, али сам и јуче и прекјуче морао да говорим како бих волео да видим да се искрено боре за своје ставове, да не постану бизнис групе, да не личе на ДС и његове сателите, а богами неки су почели да личе. Људи који су у политици они праве за себе сигурне куће свуда, са свима гледају да буду улепо, да буде мало добро с аједнима мало са другима олавају своје страначке пријатеље и све друге мало код једних мало код, али најважније да они увек буду заштићени - рекао је Вучић.

Како је рекао, нада се да код њега то није случај.

- Нећу да прихватим те компромисе које би многи у партији коју водим да праве јер им је свеједно уколико њих лично не напрадне. А за мене када неко дирне или мене или сваког поштеног члана странке коју водима, устаћу да станем у заштиту речима или како год - нагласио је Вучић.

Откривено како напредује питање Темељног уговора Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА