Најновије

ТАРА УДАРИЛА НА ША! Симова обелоданила шокантну преписку са репером и исмејала га јавно (ФОТО)

Ненад Алексић Ша и Тара Симов не престају да изненађују својим турбулентним односом, али сада су решили да дефинитивно ставе тачку на своју романсу, а раскид кроз који пролазе је бурнији него веза у којој су били, те је Тара решила да обелодани њихове најновије преписке и покаже заправо како је Ненад моли за опроштај, што је све изненадило.

Тара и Ша (Фото: Јутјуб)

Ненад Алексић Ша и Тара Симов не престају да буду у жижи интересовања, али овај пут јавност потреса њихов раскид који је и више него буран, а како се другачије и очекивати, када им ни веза није била много мирнија.

Наиме, њих двоје пролазе кроз турбулентан раскид, након што се Ша иселио из Тариног стана, Симова је изашла у град где ју је у једном београдском клубу дочекао натпис ''Тара срећан раскид'' чиме је потврдила и званично да је њиховој романси дошао крај. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Међутим, бивша задругарка не престаје да изненађује, те је сада на свом Инстаграм профилу објавила њихову преписку у којој је репер моли да се помире и говори јој колико је воли, али она одбија то да прихвати, понављајући му увреде које јој је изговарао.

Тара је преписку објавила уз коментар - хахахах, јадно.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА