Најновије

"ДА ШИПТАРИ НАПАДНУ ВРАЊЕ, ОВАЈ БИ РЕКО НЕ НАСЕДАЈТЕ НА ПРОВОКАЦИЈЕ!": Грађани Србије бесни на Вучића, усијале се друштвене мреже!

Српски корисници на друштвеној мрежи Твитер, као и многе патриоте, нису остали неми после вечерашњег обраћања председника Александра Вучића поводом новонастале кризне ситуације на КиМ и нападима на Србе, и тим поводом су изразили оштру критику на рачун председника који је по ко зна који пут предузео ништа како би заштитио и одрабнио права српског народа у нашој јужној покрајини.

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

Ово су само неки од многобројних твитова критике и незадовољства председником и његовим обраћањем:

“Имам осећај да шиптари нападну Врање да би овај био у фазону не наседајте на провокације, терај се бре у п***у материну”.

“Хоће ли Вучић да пошаље Сташу Зајовић и Чанка да дају подршку Куртију?”

“Реално највећа одговорност за све што се дешава на КиМ лежи у нама. Потпуно смо и заборавили наше људе доле. Држимо на власти највећег издајника у историји. Не можемо од њих очекивати да се побуне против Вучка или љисте кад знамо да доле влада безакоње.”

“Силоваћемо ти мајку, заклаћемо ти све по кући, цркву ћемо да ти претворимо у тоалет, али је јако важно да не насједаш на провокације брт.”

“Наравно да је једино решење за косово војно, али не оно које замишљају пензионисани мајори ЈНА који су у европи четврти једино по холестеролу и триглицеридима.”

“И шта ће епохално урадити? Разговараће? Ментално ће се надмудривати са куртијем и квинтом? Неспособни створ.”

“Зашто Србија не затражи хитну седницу СБ УН и обавести да КФОР не ради оно што треба да ради по Резолуцији 1244 СБ УН и да су једини одговорни за шиптарско дивљање на Косову."

Русија је спремна да нападне турске трупе у Сирији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА