Најновије

КИМ КАРДАШИЈАН ЈЕ МРТВА ВЕЋ ПЕТ ГОДИНА? Испливао снимак, породица крије мрачну тајну (ВИДЕО)

На друштвеним мрежама почела је да кружи вирална теорија завере о смрти Ким Кардашијан.

Ким Кардашијан (Фото: Јутјуб)

Како бисте реаговали када бисте сазнали да је планетарно популарна старлета Ким Кардашијан мртва већ 5 година?

Наиме, на друштвеној мрежи ТикТок појавио се снимак на ком се може видети теорија завере о томе да је најпознатија старлета Ким Кардашијан мртва већ пуних 5 година. 

Ким Кардашијан нападнута у Паризу!

Ким Кардашијан је 2016. године нападнута, док је била у Паризу, о чему су медији брујали месецима касније. Старлета се повукла из јавности, није се појављивала неко време, а онда се десио потпуни преокрет. Кардашијанка се појавила, спремна да исприча све шта се десило неколико недеља касније, али поједини њени фанови уочили су разлику. 

Тако је и један тиктокер Роберт снимио видео, у ком је изнео своју теорију завере да је Ким мртва и да ју је насилник који ју је напао заправо и усмртио. Оно што је Роберт истакао јесте медијска кампања која се одиграла након овог инцидентна, имала је за циљ да пронађу идентичну особу као што је Ким. Заправо, тражили су њену двојницу, због које су фанови старлете почели да верују да је она заправо мртва. 

@roberttolppi#kimkardashian#keepingupwiththekardashians#conspiracytheory♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

- Ким Кардашијан је мртва већ 5 година! Сећате ли се када је нападнута 2016. године у Паризу? Ја мислим да она није преживела, а ево и због чега тако мислим! Знате да се направила масовна кампања и потрага за особом која изгледа идентично као Ким. Она није показивала лице недељама, а онда је изашла у јавност потпуно другачија него раније. Немојте ми рећи да су ове две особе иста особа! - рекао је тиктокер Роберт. 

Мадона у 64. години показивала задњицу и пентрала се по столу. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА