Најновије

ОД ЂОКОВИЋА ПРАВЕ ДЕМОНА: Шокантна исповест која је затресла читаву Србију!

Новаку Ђоковићу протеклих дана једна за другом стижу претње из Аустралије да неће моћи да уђе у ту земљу и игра на Аустралијан опену уколико се не вакцинише. То је за собом повукло бројне расправе у којима га разапињу и осуђују јер није јасно изашао и рекао да се вакцинисао, а није рекао ни да није.

Ђоковић (Фото: Јутјуб)

У тој борби Ноле је добио неочекиване савезнике - Британце! Уместо да подрже своју некадашњу колонију и земљу с којом су везани по много основа, на Острву су стали на страну Србина којег су годинама оптуживали за све и свашта.

Показао слободу избора

- Вакцине су најефикаснији начин за излазак из пандемије, али не свиђа ми се како се Ђоковић омаловажава зато што је показао индивидуалну слободу избора. Он је сада демонизован као неко ко одбија вакцине, али постоје два проблема. Новак није разјаснио свој статус да ли се вакцинисао иако је већа вероватноћа да није примио вакцину, а и већ је имао вирус - написао је новинар Оливер Браун у британском Телеграфу и додао:

- Студија канцеларије за националну статистику објављена ове недеље показала је да је претходна инфекција вирусом подједнако ефикасна у превенцији ковид-19, као и вакцинација. Зато није неразумно тврдити да је Ђоковићево оклевање око вакцинације засновано на више од псеудонауке.

За две вакцине 3.200 евра

Он је даље у тексту појаснио зашто су се Аустралијанци окомили на све који нису вакцинисани. Наиме, иза свега се крије оправдавање обавезне вакцинације која није нимало јефтина.

- Ако мислите да су ковид пасоши нелиберални, пробајте да живите на северу Аустралије, где они који одлуче да се не вакцинишу два пута морају да плате 2.700 фунти (3.200 евра). У том контексту није изненађујуће што познатом скептику у вези с вакцином Новаку Ђоковићу прете забраном уласка у земљу - додао је Браун.

Мера о ковид пропусницама важиће 10 дана, после тога мораће оштрије. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА