Најновије

СКАНДАЛОЗАН СНИМАК! ГИНЕКОЛОГА УХВАТИЛИ ГОЛОГ СА ПАЦИЈЕНТКИЊОМ: Лажирао јој болест, па тврдио - излечићу те сексом

Доктор Ђовани Минијело (60), гинеколог из Барија, био је мета тајног ТВ истраживања емисије "Ле Лене", након што је једна Италијанка Ана Марија (33) пријавила да јој је Минијело нудио да је "излечи сексом". Ана Марија је рекла да је отишла на консултације код гинеколога јер није могла да затрудни, а он јој је рекао да је то због тога што има ХПВ вирус, упркос негативном папа тесту.

Скривена камера (Фото: Јутјуб)

"Спасио сам много жена од канцера. Све са којима сам имао контакт су након тога биле негативе", наводно јој је рекао Ђовани. Али, Италијанка је одлучила да контактира истраживачки ТВ програм где је испричала шта јој се догодило и додала да јој је гинеколог непримерно додиривао груди уз коментар да "воли жене са малим грудима".

То је био само почетак раскринкавања доктора преваранта. Новинарска екипа је ангажовала глумица која је отишла на преглед код Минијела и представила се као пацијенткиња.

Они су онда послали код њега на преглед глумицу која се представила као пацијенткиња. И њој је рекао да има "беле тачке" на грлићу материце што значи да има ХПВ, а онда је и њој понудио да има секс са њим. Као "медицински разлог" оваквог предлога, навео је да секс с неким попут њега ко је вакцинисан може да јој пружи имунитет. Глумица је пристала да се нађе с њим у хотелској соби, где ју је док су се скидали уверавао да ће бити ослобођена од вируса након што спава с њим.

Када га је питала за заштиту током секса, Минијело јој је рекао да би кондом спречио да продру његова антитела, па да би цео "третман" онда био бесмислен. Али, у моменту када је доктор легао на кревет мислећи да ће имати секс са "пацијенткињом", новинарка је ушла у собу и изненадила га, а он јој је рекао да ради све ово "због истраживања и људи које је спасао".

Касније је путем свог адвоката поручио: "Успешно сам излечио на стотине жена у протеклих 40 година. Само само предложио алтернативни третман који је претходно показивао резултате", рекао је он и додао да никада није присиљавао жене да имају секс са њим.

Након што је букнула вест о овоме, али и снимак целе тајне акције новинара, још 15 жена је полицији пријавило да су и оне биле жртве доктора и његовог "магичног лека", а тужилац из Барија је покренуо истрагу.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА