Најновије

"Лажна свадба, баба глумица и Вулин скривен у колима хитне помоћи" Све напредњачке бламаже током протестних блокада

Режим Александра Вучића и Српска напредна странка по свему судећи не зна како да се избори са масовним протестима грађана против Закона о експропријацији и отвоарања рудника Рио Тинта по Србији. Предходна субота показала је да СНС методима која више приличе деци него одраслим људима покушала да дискредитује нпротесте.

Протест (Фото: Правда)

Информер је објавио информацију да демонстранти нису хтели да пропусте сватове који су ишли по младу, али многи тврде да је реч о лажним сватовима јер су у оскудно окићеним аутомобилима били само мушкарци обучени у фармерке и тренерке. Осим тога током божићног поста мало ко у Србији се венчава јер су црквена венчања забрањена осим у изузетним ситуацијама и на посебан захтев.

Друга сплетка СНС која је насмејала многе у Србији је гладна баба на Панчевачком мосту која кука јер не може да стигне на ручак како би попила лекове. Ову ситуацију је коментарисала и Ана Брнабић жалећи јадну баку за коју се касније испоставило да је глумица из рекламе. Већина у Србији верује да је унајмљена од СНС да одглуми сцену, а и када изговара реченице делује као да пази да не побрка текст.

Трећи, напредњачки скандал од суботе јесте возило хитне помоћи којим је управљљао момак од 18 година са фантомком касније препознат као један од нападача на демонстранте из Шабца, а док се у возилу скривао Александар Вулин.

 

Са нестрпљењем очекујемо шта ће Вучић и Вулин смислити за следећу суботу и нову туру блокада.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА