Најновије

БОШКО ОБРАДОВИЋ КРЕНУО У ПРЕДСЕДНИЧКУ КАМПАЊУ: Трећег априла ћемо им задати и трећи, најважнији ударац

Српски покрет Двери званично је представио Бошка Обрадовића као председничког кандидата на изборима 3. априла. На догађају одржаном у Београду, означен је почетак кампање, представљен програм и промовисан слоган „Срцем за Србију“.

Председник покрета Бошко Обрадовић подсетио је да су Двери основане управо на св. Саву пре 23 године, наводећи да нас је кроз целокупно деловање увек водила „љубав према породици, отаџбини и слободи“.

Према његовим речима, мотив за кандидатуру је то што Србија данас „очигледно није у добром стању“, те, како је рекао, власт није вођена „љубављу према отаџбини“.

„Да воле Србију, не би трговали Косовом и Метохијом, не би пљачкали сељаке, раднике и предузетнике, не би понижавали српске породице, не би продавали српску земљу, воду и ваздух“, рекао је председник покрета Двери.

Он је објаснио да је режим у последњих месец дана претрпео два велика ударца, алудирајући на протесте против Рио Тинта, као и повољан резултат који је опција „против“ на уставном референуму остварила у неколико највећих градова.

„Трећег априла ћемо им задати и трећи, најважнији ударац.“

„Ватре слободе се пале широм земље. Двери желе да поново уведу правду у Србију, заштите обичног човека и врате понос српском народу“, каже Обрадовић.

Он је такође истакао да у свакој политици српска породица мора да буде на првом месту.

„Да радник, сељак и предузетник буду заштићени, да им држава више не отиме да би давала страним инвеститорима и домаћим тајкунима. Наша земља не сме бити нити колонија, нити депонија. Ову борбу ћемо водити срцем“, истакао је председник Двери.

Он се захвалио својој породици, Српском покрету Двери и целом Патриотском блоку на подршци, а позвао је и све родољубе и родољубиве организације да им се прикључе.

Двери су подсетиле да су већ међу првима објавили листу кандидата за београдске изборе, као и да на парламентарне изборе 3. априла излазео у ширем фронту под називом „Патриотски блок“.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА