Најновије

Трамп питањем о Русији и Украјини сатерао Белу кућу у ћошак

Бивши амерички председник Доналд Трамп предложио је своју кандидатуру за улогу посредника у преговарачком процесу између Москве и Кијева и сатерао Белу кућу у ћошак, пише новинарка Оливија Мареј у чланку за The American Thinker (АТ).

Доналд Трамп (Фото: flickr)

„У само једном кратком посту за Truth Social, председник Трамп је сатерао политички естаблишмент позивајући се на војну акцију и рекавши: „Обе стране (руска и украјинска) требају и желе то (мировни споразум). Цео свет је у питању. Да ли ја да предводим (преговарачку) групу?“, цитирала је Марејева провокативно питање бившег председника САД.

Она је додала да су Трампове речи на први поглед сличне троловању, што је, према њеном мишљењу, „политичка магија”. Међутим, примећује она, левичарски политичари напуштају дипломатске напоре за решавање украјинске кризе.

„Они, ратни хушкачи из Конгреса и Беле куће, имају терет или да одбију помоћ особе која има искуство из стварног света (...), или да склопе примирје како би се ублажили глобални стресови“, нагласила је ауторка.

Историјски говор Владимира Путина погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА