Најновије

УГУШИЋЕТЕ СЕ СЛОВЕНСКОМ КРВЉУ! Жесток говор словачког европосланика

Европосланик и лидер Словачке патриотске странке Мирослав Радачовски одржао је жесток говор у Европком парламенту, упозоривши Запад да ће се „угушити у словенској крви“!

Фото: Принтскрин

Бивши судија, који је од 2019. посланик у Европском парламенту, говорио је пре неколико дана о рату у Украјини, за који је рекао да је - рат против Словена.

Он је констатовао да нико не говори о миру, већ само о додатном наоружавању Украјине, упитавши да ли постоји план Б уколико Русија не изгуби рат, као што се упорно на Западу тврди.

- У вези са самитом ЕУ-Украјина, имам прагматично питање: сви сте уверени да ћемо заједно са САД победити Русију. Али да ли имамо и алтернативу Б?  А шта ако не победимо Русију? До сада у историји никоме то није успело. Шта ће се даље дешавати? Као Словак и Словен, желим да питам наше западноевропске пријатеље: ваши очеви и дедови су убили око 20 милиона Словена - Руса, Украјинаца, Белоруса, Срба… и као бонус шест милиона невиних Јевреја у борби против Русије током Другог светског рата - жетоко је почео словачки европосланик, да би наставио у још жешћем тону.

- Шта мислите, колико ће Украјинаца и Руса бити убијено пре него што се овај рат заврши?  Али вероватно вас није брига. То једноставно имате у генима. Престаните са лудилом, јер ћете се на крају угушити том словенском крвљу! Преговарајмо о прекиду непријатељстава, преговарајмо о миру!  А изговори - Хитлер, Путин, Наполеон - неприхватљиви су.  У супротном, сви ћемо се међусобно поубијати, као зечеви - закључио је Радачовски.

Москва испоставила услове Кијеву!

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА