Најновије

"СРБИЈО, ОЧЕКУЈ НАШУ ОСВЕТУ!" Твитер гори због снимка човека са маском који прети: "Ви сте следећа мета" (ВИДЕО)

За сада непозната особа прети грађанима Србије и представља се као члан групе Анонимус.

Фото: Твитер принтскрин

Дојаве о бомбама не престају. Само јуче претње о постављеним бомбама су послате на адресе више од 90 основних и средњих школа. И данас је стигла дојава о наводно постављеној бомби у тржном центру у Рајићевој у центру Београда.

Да је цела ствар отишла предалеко говори и претећи садржајснимка који се појавио недавно на Твитеру а који је објавио корисник који се представља као наводно један од припадника познате хакерске групе Анонимус.

"Здраво, Србијо. Ви активно подржавате Русију у њиховим крвавим и терористичким акцијама према Украјини. Није вас брига за људске жртве и јадну украјинску децу и зато сте ви наша следећа мета. Желим да вам поставим питање: Да ли сте стварно толико глупи или не? Али то није важно у овом тренутку, само очекујте нашу освету због своје заслепљености и глупости. Ми смо Анонимус, не заборављамо и не опраштамо. Очекујте нас", чује се на снимку.

Подметнуте бомбе

Подсетимо, данима се грађани како Београда тако и градова у Србији малтретирају лажним дојавама о подметнутим бомбама у тржним центрима, авионима, зоо-врту, школама, на мостовима...

Срби се очигледно нису уплашили претње наводног члана групе "Анонимуси".

Срби су на Твитеру одмах реаговали и показали дотичном да га се не плаше. Објављен је снимак из серије "Мој рођак са села" у ком Рајко Малешевић (кога глуми Танасије Узуновић) поручује:,"Шта ти је пријатељу, ајде? Није ред силу да спомињеш. Ти пребијеш неког од наших, ми ти запалимо стовариште... Ти нама шталу и машине, ми теби кућу... Ти убијеш неког од наших, ми ти побијемо све живо што имаш у кући... И каква ти је то рачуница?"

Објављени су и гифови на којима су лидер СРС Војислав Шешељ, Хазбула, Манда из филма "Лепа села лепо горе"...

Према подацима Министарства одбране Русије, украјински тенкови и борбена возила у повлачењу су уништени, а милитанти растурени, док је уништено 26 тенкова и 12 борбених возила пешадије, убијено је око 100 милитаната. Више о томе погледајте ОВДЕ.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА