Најновије

Одбојкашицама из Бугарске, Северне Македоније и Лебана није дозвољен улазак на тзв. Косово

Одбојкашицама из Бугарске, Северне Македоније и Лебана није дозвољен улазак на Космет где је требало да учествују на 8. Видовданском турниру у женској одбојци у Доњој Гуштерици, који организује Женски одбојкашки клуб "Видовдан", саопштила је Општина Грачаница.

Фото: Јутјуб

Улазак на тзв. Косово није дозвољен ЖОК "Славија" из Софије, ЖОК "Марица" из Пловдива, ЖОК "Јантаволеј" из Скопља и ЖОК "Радан" из Лебана, а представник ЖОК "Видовдан" Владан Трифић рекао је на отварању турнира да му је због тога веома тешко јер се политика још једном умешала у спорт.

"Ми се политиком не бавимо, само желимо да нам се дају лопте и дозволи да играмо одбојку", поручио је Трифић.

Он је рекао да ће због те ситуације један део турнира бити одигран у Доњој Гуштерици, а други у Лебану. Трифић је захвалио председнику општине Лебане што је примио екипе које су враћене и што ће организовати други део турнира.

"Победнике нећемо проглашавати, јер сте ви драга децо сви победници. Победници су наши гости који су успели да дођу, али и сви ви који својим залагањем и својим трудом у ненормалним условима у којима живимо желите да се бавите спортом", казао је Трифић обраћајући се младим одбојкашицама.

У Доњој Гуштерици играће вршњакиње из ЖОК "Видовдан" из Доње Гуштерице и Грачанице, ЖОК "Озрен" из Сокобање и ЖОК "Соколица" из Звечана. 

У име председнице општине Грачаница Љиљане Шубарић и у име општинског одељења за омладину и спорт присутне је поздравио директор Душан Цвејић.

"Данас резултат није у првом плану, али јесу ваши нераскидиви односи и дружење, оно на чему радимо и што желимо да градимо. Исто тако сам сигуран да међу вама постоји неки неоткривен таленат, једна Тијана Бошковић, Маја Огњеновић, а са поносом могу рећи да међу вама постоји једна Милена Рашић, која је са нашег простора", казао је Цвејић.

У име Канцеларије за Косово и Метохију турнир је званично отворио Ђорђе Стакић.

Какав је указ потписао Путин и пред какву тешку дилему је ставио Токио прочитајте ОВДЕ.

Извор: Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА