Најновије

ВИСОКИ ФУНКЦИОНЕР СНС: Хил је окупациони намесник

Народни посланик и функционер СНС Владимир Ђукановић је на свом Твитер налогу реаговао на објаву амбасаде Сједињених Америчких Држава, која је пренела вест са насловом: Србија је изјавила да неће признати тренутне референдуме у окупираним деловима Украјине.

Кристофер Хил (Фото: Јутјуб)

- Србија са правом не признаје лажне референдуме које Русија спроводи у Украјини. То су референдуми који се спроводе под претњом оружјем. Они нису прихватљиви и Србија је потпуно у праву када то каже - изјавио је Кристофер Хил, амбасадор САД у Србији – објавио је Хил на Твитеру.

Одговор је брзо стигао од Ђукановића, који је Хила назвао окупатором.

FOTO: Printscreen


Фото: принтскрин

- Уважени господине Хил, није на вама да коментаришете наше одлуке, нити да се мешате у било шта што Србија одлучује. Ви сте овде гост и морате строго да се придржавате дипломатских правила. Покушајте да изађете из улоге окупационог намесника, јер вам никако не стоји - написао је Ђукановић, а затим наставио:

- Такође, нема никаквог смисла да ви дајете било какав коментар везан за сецесионизам негде у свету, јер ваша земља је учествовала у насилној отимачини Косова и Метохије од Србије и била је предводник НАТО агресије на Србију 1999. године. Вијетнам, Ирак, Авганистан, Либија…

Извор: Директно/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА