Најновије

Александар Вучић присуствује седници Владе, обратиће се јавности у 20 часова из зграде Председништва

Председник Србије Александар Вучић обратиће се јавности у 20 часова из зграде Председништва. Према најавама, пре тога ће присуствовати седници Владе у 11 часова. Вучић је синоћ имао састанак са најближим сарадницима у централи СНС-а и тада је реагујући на несугласице у странци рекао да ће се повући са места председника, пренео је челник Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић.

На позив председнице Владе Ане Брнабић, седници владе у 11 часова присуствоваће председник Србије Александар Вучић.

Председник би на седници требало да обавести чланове владе о преговорима са високом западном делегацијом.

Састанак са западном "петорком", председник је описао као један од најтежих дана за Србију. Истакао је да је "због онога што нас чека у будућности", потребно јединство.

У 20 часова, Вучић ће се обратити јавности из зграде Председништва Србије, саопштено је јуче из Прес-службе председника.

Вучић је синоћ имао састанак са најближим сарадницима у седишту СНС-а. Према писању медија, на састанку је било несугласица и позива да се одбију преговори са САД и ЕУ. На те несугласице је, како се наводи, реаговао председник Вучић и рекао да ако неко мисли да може боље од њега да води државу он је спреман да им то препусти и потом отишао са састанка.

Један од челника Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић је након састанка изјавио за ТВ Пинк да ако председник Вучић остане при своме да поднесе оставку, да је то крај Српске напредне странке и крај каријере коју је СНС имао на политичкој сцени Србије.

Након тога следи, сматра, нешто што је, како је рекао, "најцрњи и најгори сценарио за Србију" који не сме ни да замисли.

Руси поступно напредују дуж свих 815 километара фронта – следи напад на Орехов

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА