Најновије

Француско-немачки план увод за чланство Косова у НАТО (ВИДЕО)

„Свако коме је стало до опстанка Косова и Метохије у саставу Србије, може да закључи да, инсистирање на трајном решавању статуса у овом тренутку када се Србија налази окружена НАТО земљама, и када преговорима руководи САД, да је то само убиствено за Србију. Зар није много боље сачекати да се разреши криза на Истоку Европе, конкретно мислим на рат у бившој Украјини, из кога ће уз божију помоћ Руси изаћи као победници. Па да онда у таквим околностима, када Запад доживи пораз, Србија може са много више снаге и слободе окрене позитивном решавању питања Косова и Метохије. Неће западњачка империја вечито трајати. Оног тренутка када дође до ослобођења територија на простору Украјине, тада ће доћи и час за ослобођење српских земаља.“ Рекао је Младен Обрадовић, председник Образа у емисији „Теша Подкаст“.

Право решење за статус Косова и Метохије мора бити имати за предуслов пропаст западне империје, истакао је Младен Обрадовић. За српски народ Француско-Немачки предлог је неприхватљив зато што се не може од Србије тражити да не блокира чланство Косова у међународним организацијама, укључујући и УН. Потписивање таквог споразума би било де фацто признавање Косова, зато што се добросуседски односи спомињу одмах на почетку тог документа. 

„Тврдили су представници режима да је Србија никада поштованија у својој историји, а како је онда могуће да нам уруче овакав ултиматум? Када је Аустро-Угарска дала 1914те ултиматум Србији, остављено је 48 сати за одговор, а данас они траже да се одмах одговори. Врло тешко веровати у све ово што Вучић говори. Ово није коначна верзија документа дефинитивно, већ увод у следећи погубан споразум. „ потврдио је Младен Обрадовић.

Кијев ће покушати контраофанзиву у марту, али нико не зна где ће тад бити линије фронта

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА