Најновије

ТАДИЋ "ОГОЛИО" ЂИЛАСА: Новцем разбио договорену коалицију

Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић оптужио је лидера листе "Србија против насиља" Драгана Ђиласа да је путем одређених медија и финансијских средстава спречио већ договорену коалицију.

- Ја сам разговарао са свима осим са Ђиласом о формирању једне коалиције која би била темељита и ишла према ЕУ. Нажалост, ти разговори су отишли у ћорсокак када се Драган Ђилас укључио у тај преговарачки процес са својим утицајем у одређеним медијима и финансијском снагом. Онда су те странке са којима сам ја разговарао прешле на његову страну - рекао је Тадић на ТВ Прва.

Водитељка је упитала Тадића да ли ће поново сарађивати са Ђиласом након што га је оптужио да му је украо име листе, да уцењује, вара, растура опозицију, води бесрамно прљаву кампању, да лаже и да је фашистичким методама хтео да Вам укине слободу говора, на шта је председник СДС потврдио да су то његови ставови и истакао да је то питање за лидер листе "Србија против насиља".

- Нисам сигуран да је овако форматирана листа направљена да би победила Вучића - рекао је Тадић и додао да Драган Ђилас није желео да му се јави када га је позвао како би разјаснили све несугласице.

Прочитајте ОВДЕ шта Дачић каже о Србији и европским санкцијама Русији и Кини

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА