Најновије

ШИПТАР ДОБИО ШТА ЈЕ ТРАЖИО: Курти поново провоцирао Србе, али му је Ђурић овим бруталним одговором запушио уста

Аљбин Курти је опседнут Србима и Србијом и не престаје да гази и ниподаштава српски народ на Косову и Метохији и његову изборну вољу, изјавио је директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

Марко Ђурић (Фото: Јутјуб)

Према његовим речима, само из опсесивне мржње може проистећи та количина бахатог гажења права на политичку вољу читавог једног народа.

"Можда ће Курти у Ради Трајковић и Ненаду Рашићу наћи партнере за остваривање својих великоалбанских циљева, али то неће бити српски политички представници", нагласио је Ђурић у саопштењу.

Он је навео да Куртијев флерт са поменутима, "који од српског у себи имају само име и презиме", не може прикрити и замаскирати његову мржњу према свему српском.

“Српска листа је на последњим изборима добила ексклузивно право да артикулише српске државне и националне интересе на Косову и Метохији, и нико, па ни Аљбин Курти, то право јој не може одузети, закључио је Ђурић.

Курти, кандидат покрета Самоопредељење за премијера привремених приштинских институција, поновио је данас да ће у случају да буде изабран на ту функцију, његова влада имати барем једног министра из српске заједнице, али да он неће морати да буде из Српске листе.

Прочитајте ОВДЕ какву је поруку свету послао руски генерал.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА