Најновије

МИША ВАЦИЋ: Сан наших родољуба је коначно постао јава! "С-400" и "Панцир С" у Србији!

Долазак најмодернијих руских система ПВО у Србију изазвао је у мени осећај неописиве радости јер се коначно обистињују моје прогнозе и жеље за што чвршћим војним, политичким и економским повезивањем Србије са братском Русијом.

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

Пише: Миша Вацић, председник Српске деснице

Српско-руска војна вежба „Словенски штит 2019“ одржава се уз присуство дивизиона С-400 и батерије „Панцир С“ који спадају у најефикасније оружје за одбрану ваздушног простора од сваке могуће стране агресије. Сви се сећамо подмукле НАТО подршке терористима из УЧК и тзв. АрБиХ у борбама против српских снага које су се браниле са неупоредиво слабијим технолошким наоружањем од онога чиме је располагао агресор. Ова српско–руска војна вежба представља одличан показатељ убрзаног напретка у учвршћивању савезништва између Србије и Русије јер се никада није десило да системи ове борбене моћи буду приказани на делу на територији ма које стране државе осим код нас.

Сматрам да је вежба „Словенски штит 2019“ израз најдубљег уважавања и договора између два врховна команданта, руског председника Путина и српског председника Вучића! Као лидер Српске деснице увек ћу поздравити сваки корак власти који води ка евроазијским војним и политичким интеграцијама јер је то један од кључних спољнополитичких смерница у програму Српске деснице.

Овим кратким освртом на долазак руских елитних јединица и технике ПВО на српску земљу желим да поздравим све оне који су омогућили да сан многих српских родољуба коначно постане јава. Уверен сам да ће овај догађај постати и значајан историјски датум у савременој српској историји. Антисрпски и антируски оријентисане организације, покрети и политичке странке могу бити сигурни да од сада више ништа на Балкану неће бити исто. Побеђује политика националне одговорности, заштите националних суверенитета и повратка на исправљање историјских неправди нанетих српском и руском народу.

Живело вековно братство Србије и Русије!

Прочитајте ОВДЕ шта руски медији пишу о доласку С-400 у Србију.

Извор: Националист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА