Најновије

"Будале које водите Србију не затварајте границе за наше који се враћају из економског избеглиштва у које сте их отерали"

Александра Вучића нико није спречио да се врати у Србију када је почетком марта боравио на скупу у САД где су међу учесницима откривени оболели од короне. Исти тај Вучић по повратку у Србију одбио је да се самозолује бусајући се у груди "како би неки хтели да га ставе у карантин али не да народ!?". Данас исти тај човек са његовом дворском свитом разматра затварање граница за држављане Србије који се налазе у иностранству.

Вучић и Ана Брнабић (Фото: Министарство одбране)

Пише: Игор Маринковић 

Међу тим Србима са друге стране границе много је оних који су земљу напустили због “иде нам никад боље” политике СНС, данас су, због пандемије остали без својих послова, многи су радили и на црно, без здравствене заштите, радних дозвола. Сада када су остали и без прихода због пандемије нормално је да се врати у своју Србију. Неки се враћају јер имају остареле родитеље које активисти СНС још нису обишли са кило леба и паштетом, неки имају децу за коју су забринути, а сви они имају српски пасош и српско држављанство.

Суманути поступци ове власти обележили су почетак ове пандемије, али забрана уласка нашим држављанима, забрана поврата кућу српским економским избеглицама које су Вучић и његов режим, али и они пре њега, оптерали у Европу и Свет биће најсрамнија потез од почетка пандемије. Да ли је план да се ван Србије остави стотине хиљада Срба пример те солидарности на коју нас позивају Вучић и његова јача половина Ана Брнабић!?

Границе не смеју да буду затворене за грађане Србије, мора им се дозволити да се врате својим кућам, а држава треба да се потруди да они који карантин не поштују буду кажњени, али не тако што ће бити остављени да умиру на границама са Мађарском и другим земљама. 

Будале које водите Србију и које сте до пре пар дана позивали грађане да иду на шопинг у Милано одакле је и стиго први случај короне, затворите ли границе за наше људе, пријатеље, рођаке, децу који се враћају у отаџбину биће те одговорни за сваког нашег човека умрлог на границама проклете ЕУ. 

Да не буде да то радите због нас који се већ налазимо у радном логору Србија, поручујем вам НЕ у моје име!

Teкст Игора Маринковића “Суфлерка и Нерон” прочитајте ОВДЕ.

 Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА