Најновије

РУСИ ПРЕСРЕЛИ АМЕРЕ ИЗНАД СИРИЈЕ! Војни експерт о томе како су једним потезом охладили усијане главе (ВИДЕО)

Војни експерт Андреј Кошкин указао је на опасност да Американци и даље покушавају да одбране титулу "светског полицајца".

Су 35 (Фото: mil.ru)

Америчка војска и даље покушава да "напипа" рањивости руске ваздухопловне базе Хмејмим у Сирији, али руска страна има средства да охлади "усијане главе" у Сједињеним Државама, које и даље своје мешање у послове других држава,сматрају нормалним, извештавају руски медији.

Слично мишљење изнео је војни експерт Андреј Кошкин о инциденту са извиђачким авионом америчког ваздухопловства, који је због акција руских пилота био приморан да обустави лет према руском војном објекту.

- Извините, зашто је неопходно да се приближите нашој бази? Имате 800 база широм света. Да ли се ми приближавамо вашим базама? Не - огорчено је рекао Кошкин.

Истовремено, стручњак је упоредио акције америчке војске са њиховим старим, опасним навикама да некажњено нападају интересне зоне других земаља: "Сједињене Државе желе да наставе са иницијативом "светског полицајца" задуженог за мир: на коју само они имају право".

У том контексту, експерт је подсетио да су пре тога руске ваздухопловне снаге морале да пошаљу борбени авион Су-35 како би пресрео амерички авион.

Тада је америчка команда поново покушала да оптужи руску војску за "непрофесионалност" и уложила нове напоре да дискредитује руску војску.

Према томе, Американци, према мишљењу стручњака, покушавају да испровоцирају Русију да одустане од коришћења контрамера против америчких обавештајних агената, чије информације на крају могу бити на располагању терористима преко трећих лица.

- На њихову жалост, имамо довољно снаге и средстава да умиримо усијане главе - резимирао је Кошкин, напомињући да такве америчке "инсинуације" и "сплетке у информационом пољу" не могу уздрмати руски одбрамбени систем.

На разарачу "Кид" регистрован корона вирус! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА