Најновије

СРПСКИ ГЕНЕРАЛ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Ванредно стање је Вучићево природно стање! Вулин је својом глупошћу неисцрпна инспирација комичара!

Потпредседник Народне странке Здравко Понош изјавио је да је ванредно стање "природно стање" председника Србије и Српске напредне странке Александра Вучића и да ће, док је он на власти, такво стање трајати под разним називима, у различитим формама и уз "маштовита оправдања".

Понош је генерал-потпуковник у пензији (Фото: Јутјуб)

“Вучић је од ванредног стања брутално направио кључни део изборне кампање, што је национално и државно неодговорно, а политички врло прљаво. То да ли ће се невоља са вирусом продужити и колико озбиљно током ове и следеће године није пресудно”, рекао је Понош.

Према његовом мишљењу, пресудно је које прљаве послове ће власт морати да прикрије разним формама ванредног стања.

Понош се током ванредног стања од корона вируса лечио на Инфективној клиници, где је стекао позитивно искуство а потом је упућен на “нелечење на Сајму, где је боравак, у здравственом смислу, ризично губљење времена“.

Он је истакао да су здравствени радници заслужили аплауз и да им не би требало ускратити израз захвалности и поштовања због оних који су њима ускратили услове рада, као и оних који су “више времена провели опевајући Вучића или смишљајући како да на конференцијама за новинаре не кажу ништа“.

Понош је навео да Сајам није био болница, јер се тамо нико није лечио, него "простор за изолацију са 700 кревета, а не 3.000, како је власт слагала".

“Да је неко стварно планирао да то буде болница, не би ту установу дао на управљање војном ветеринару који се током каријере више бавио квалитетом јунећег меса него здрављем крава”, констатовао је он.

Понош је истакао да је највећу штету угледу Војске Србије и током ванредног стања “већ стандардно“ нанео министар одбране Александар Вулин.

Вулин је, сматра Понош, својим полтронством некомпетентношћу, и глупошћу неисцрпна инспирација комичарима и разлог за срам људи који носе униформу док је он министар.

Понош је додао да је Вучић малтретирањем старијих грађана и претњом тесним гробљима покушао да “забашури своју неодговорност са почетка приче и шенлучења на конференцији за новинаре крајем фебруара“.

“Легенда како је пазарио респираторе по свету је или за саслушање или за лечење. Његова прича о ангажовању агената БИА да чувају те респираторе по складиштима у свету је прича за лаку ноћ”, оценио је Понош.

Прочитајте ОВДЕ како је Даница Грујичић лупила шамар фармацеутима.

Извор: Недељник/Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА