Најновије

ХРВАТСКА ЋЕ БИТИ ПОРАЖЕНА У ЦРНОЈ ГОРИ! Историчар Раковић најавио велико уједињење српских земаља - пропадају две вештачке творевине!

Историчар др Александар Раковић казао је синоћ у емисији "Телемастер" како није очекивао да Хрватска покрене хибридни рат против српског народа због питања Црне Горе али да се то ипак догодило јер Хрвати очито виде црногорске конвертите као већ обликовани део хрватског идентитета.

Александар Раковић. (Фото: Јутјуб)

С тим у вези Раковић је за Хаппy ТВ рекао да ће Хрватска у Црној Гори бити поражена и да ће њихова подршка Милу Ђукановићу највише коштати самог Ђукановића. Подвукао је да ће инострано хрватско мешање у унутрашње прилике Црне Горе извесно нарушити српско-хрватске односе и у другим пољима.

Раковић је поновио да Срби у Црној Гори увек могу добијати енергетске импулсе од Срба из Републике Србије и Републике Српске, а да црногорски конвертити уистину немају од кога да добију праву подршку и да ће остати сасвим сами.

На крају, Александар Раковић је закључио да се самодезинтегришу обе вештачке творевине: такозвана црногорска нација и протекторат БиХ. Стога је извесно да ће се Србија, Српска и Црна Гора у догледној будућности ујединити у једну државу.

Ђукановић уплашен због хапшења које му прети Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА