Најновије

ОБЈАВЉЕНИ ТАЈНИ ДОКУМЕНТИ ЦИА: Исус је предвидео катаклизму која долази! Ово ће се десити (ВИДЕО)

Декласификовани подаци у архивама ЦИА-е укључују књигу “Прича о Адаму и Еви” аутора Chana Thomasa из 1966. године. Чини се да је Томас био истраживач НЛО-а који је радио на пројекту за америчко ратно ваздухопловство.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Томас помиње да је Земља подложна “цикличким променама полова” сваких 7.000 година. Тврди да постоје “нулте зоне” у Млечном путу кроз које наш Сунчев систем пролази сваких неколико хиљада година, што узрокује катаклизмичке промене на Земљи као што је помак полова. Те катаклизмичке догађаје наговестили су ликови кроз историју, укључујући Исуса. Последња катаклизма била је Нојева поплава.

Друго је откриће да Исус није био пророк Јерусалима него научник који је живео у Индији. Ипак, Исус је предвидео надолазећу глобалну катастрофу и хтео је припремити људе за последња времена. Томас тврди да је превео Исусове умируће речи на крсту, говорећи на индијском дијалекту: “Ја се онесвешћујем, ја се онесвешћујем, тама ме надвладава”.

И када је Исус узашао на небо, заправо га је подигло “свемирско возило”. Томас каже да је прича о Постанку у Старом завету заправо извештај о колапсу претходне цивилизације, оне која је постојала пре Нојева потопа.

Томасова књига изворно је објављена 1963. и 1965. – с копијом која је ушла у досијее ЦИА-е 1966. године. Затим је поново објављена до 1993. и од тада није објављена. Али, пуне верзије књиге могу се пронаћи на интернету. Интернет форуми завере наишли су на књигу ове године, а Google Trends открива да је интерес за књигу порастао за 700% у последњих 12 месеци.

Зашто би ЦИА у почетку класифицирала овај документ? У поговору Томас захваљује “свима онима који су ме исмевали, презирали и ругали ми се, слали ме у лудницу и чак пуцали у мене… “Јер како бих иначе био тако подстакнут тражити, решити, пронаћи и извести истину. Дугујем им.”

Све је то запањујуће слично информацијама које су Corey Goode, David Wilcock и други инсајдери открили о предстојећем “соларном догађају” који ће се догодити у следећих десетак година.

Они тврде да ће енергетски догађај подстаћи оне људе на Земљи који су спремни да се попну на четврти ниво свести и да ће увести хиљадугодишње “златно доба” на Земљи. Они који су неспремни, вратиће се на трећи ниво постојања негде другде до своје следеће прилике да се уздигну за отприлике 25.000 година.

Зашто је Гваидов покушај државног преврата лако угушен прочитајте ОВДЕ.

Извор: Dnevno.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА