Најновије

“ОВО ЋЕ ТРАМПУ БИТИ ВЕОМА ДОБРА ПРИЛИКА” Џон Болтон о састанку делегација Београда и Приштине у Белој кући!

Бивши саветник за националну безбедност америчког председника Доналда Трампа, Џон Болтон, изјавио је данас да ће састанак делегација Београда и Приштине 2. септембра у Вашингтону, америчком председнику бити веома добра прилика за кампању.

Доналд Трамп/КиМ (Фото: Flickr/Правда)

- Надам се да ће ово помоћи у преговорима (тзв.) Косова и Србије - рекао је Болтон.

Он је рекао да је Сједињеним Америчким Државама у интересу да реше "све преостале проблеме" на Балкану којих, како каже, и даље има у великом броју.

- Мислим да нестабилност изазвана неспособношћу нормализације односа између (лажног) Косова и Србије даје Русији само простор да повећа ту нестабилност - истакао је Болтон.

Бивши саветник за националну безбедност Доналда Трампа, који је у јулу рекао да су Београд и Приштина разговарали о могућности размене територија навео је да је у интересу Вашингтона да ради јавно или чак и иза завесе, како би сагледао могућност да Београд и Приштина крену ка постизању споразума.

Како каже, ако то ради Трампова администрација, онда он то поздравља.

- Пре неколико година, било је време када мислим да су људи били оптимистични да су лидери (тзв.) Косова и Србије нешто решили, барем генерално. Мислим да је овај оптимизам мало опао, али да је у интересу САД да, јавно или иза сцене, раде на сагледавању да ли можемо да помогнемо ове две земље ка постизању споразума, мислим да је то итекако у интересу САД и ако то ради америчка администрација, онда им ја аплаудирам - закључио је Болтон.

Мило лажима у Хагу враћа дугове Тачију! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА